Elke huid heeft zijn eigen verhaal.

Wist je dat onze huid ons grootste orgaan is?

Gemiddeld maar liefst 16% van ons lichaamsgewicht! Belangrijk dus om goed voor je huid te zorgen en je huid de aandacht te geven die zij verdient!

In de praktijk wordt gewerkt met de producten van OOLABOO. Deze huidverbeteringsproducten, ook wel cosmeceuticals genoemd, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. Ondersteuning van binnenuit met supplementen is essentieel, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van ‘slikken’ en ‘smeren’ bereik je het maximaal haalbare resultaat.

Zonder rommel

Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest, je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG (emulgatoren), parabenen (conserveringsmiddel), siliconen, minerale olie en flatlaten (weekmakers). Oolaboo produceert alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Wel zo’n fijn idee!

Huidverbetering

Al onze behandelingen werken verbeterend op de huidconditie. Dankzij de natuurlijke bio-actieve ingrediënten staat oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype. Daarom heeft oolaboo specifieke behandelingen. Boek nu één van onze unieke behandelingen en je huid zal je dankbaar zijn.