ontspannende en huidverbeterende

Behandelingen

Absolution Basis (60 minuten)

Een heerlijke, snelle oppepper van de huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw huid in balans blijft door de combinatie van een 2 fase reiniging en een op jouw huid afgestemd masker. Deze behandeling is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.

Absolution Relax (90 minuten)

Bij deze complete behandeling met de natuurlijke producten van Absolution staat naast verbetering van de huid ook ontspanning centraal. Je huid wordt in balans gebracht door de intensieve 2 fase reiniging, een massage met massagecocktail specifiek aangepast aan de behoefte van jouw huid en een op jouw huid afgestemd masker. Deze behandeling is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Absolution Compleet inclusief masque thermique (105 minuten)

Deze heerlijke luxe behandeling bevat alles voor een direct resultaat! Door gebruik van intensieve werkstoffen werken we aan het verbeteren van de conditie van de huid. De verschillende massagetechnieken in combinatie met de op jouw huid afgestemde massagecocktail zullen het resultaat nog verder vergroten. Tot slot sluiten we af met het fantastische thermomasker. Dit maakt de Absolution beleving compleet en zorgt voor een prachtig resultaat en laat jouw huid stralen. Deze behandeling is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.

Detox behandeling (60 minuten)

Herstellende behandeling inclusief kuur van 15 dagen voor thuisgebruik. Hersteld een vette of glimmende huid, verminderd mee-eters, onzuiverheden en andere onvolkomenheden. Ook ideaal om na de zomer de huid te herstellen van zonschade. Inclusief modeleren wenkbrauwen.

Kalmerende behandeling (60 minuten)

Een kalmerende behandeling voor de reactieve, gevoelige huid met ongemakken zoals: jeuk, roodheid, eczeem, couperose of strak gevoel. inclusief kuur van 15 dagen voor thuisgebruik en inclusief modeleren wenkbrauwen.